Derrota amarga pel FIACT Mutua Joventut

La Jornada 15, que enfrentava al FIACT Mutua Joventut davant del tercer classificat, Caja Laboral, al Olímpic de Badalona, ha tingut un sabor amarg pels aficionats de la penya, ja que la derrota 57-74 davant del Caja Laboral en un partit al començament dominat pel Joventut, però al començar el segon quart, ja es podia començar a preveure qui guanyaria el partit, degut a la mala actuació rebotejadora dels de Badalona. Al descans, el Laboral ja tenia un aventatge de 6 punts (36-42). Al final del tercer quart, el Joventut es va refer per remontar el partit, un intent sense èxit amb un resultat de 50-54, amb una gran actuació de Van Lacke (10 punts en total, 8 consecutius en aquest quart) . A l'ultim quart, els Vitorians es van estirar al marcador amb 3 triples de Prigioni (5 punts) i Telètovic (18 punts)  i van tancar el marcador amb 50-63. El final del partit va ser un final molt interessant amb un triple de Latavius Williams (15 punts), i un triple als ultims segons de San Emeterio (14 punts), tancant el marcador definitivament a favor dels Vitorians. El resultat final va ser de 57-74 (Feu click al resultat final, per veure una crònica amb video del Partit).

ClasificacióPartits jugatsPartits guanyatsPartits perdutsPunts a favorPunts en contra